De Buurtcamping Utrecht zoekt projectleiders

Ondernemende en leergierige campingbeheerders gezocht voor De Buurtcamping Utrecht

Werk mee aan een groeiend sociaal-cultureel project

We gaan weer van start met het organiseren van diverse Buurtcampings in de stad, en daarvoor zijn we op zoek naar nieuwe campingbeheerders (projectleiders). Als campingbeheerder ben je verantwoordelijk voor de organisatie van één van de bestaande Buurtcampings in Utrecht, of zet je een nieuwe camping op. Je richt je als beheerder o.a. op de productie, financiën, communicatie, programmering en de participatie van de camping. Per camping zijn er minimaal twee beheerders, die deze taken onderling verdelen.  

De Buurtcamping is meer dan een evenement; het project draait om het laagdrempelig creëren van ontmoeting tussen buurtbewoners en het bieden van een podium aan talent in de wijk. Je werkt ruim een half jaar aan het opzetten van de camping en het organiseren van een breed programma vol culturele, muzikale, sportieve en kunstzinnige activiteiten. Dit doe je samen met een team van vrijwilligers, betrokken bewoners, organisaties en ondernemers uit de wijk en de rest van Utrecht.

Jij bent:

 • Betrokken, verantwoordelijk en proactief
 • Iemand die gestructureerd te werk gaat en goed kan plannen
 • Communicatief sterk (met verschillende doelgroepen)
 • 8 – 16 uur per week inzetbaar, per januari 2019
 • Enthousiast over doelen van De Buurtcamping
 • Bij voorkeur woonachtig in Utrecht (beschikbaar op maandagen is een pré)

Wij bieden je:

 • Een eigen camping die je tot in de puntjes zelf mag vormgeven
 • Kennis, ervaring en inkomsten als maatschappelijk ondernemer
 • Verbreding van je netwerk in Utrecht
 • De kans om laagdrempelig een grootschalig evenement te organiseren
 • Workshops, trainingen en (persoonlijke) begeleiding
 • Een gezellige werkplek op ons eigen Buurtcamping kantoor

Meer informatie over De Buurtcamping Utrecht kun je vinden op www.debuurtcamping.nl/stad/utrecht/. Reageer op deze vacature voor 19 november 2018. Mail je CV en een korte motivatiebrief naar utrecht@debuurtcamping.nl t.a.v. Rachella Dubbeldam