Dagverslag: De Buurtcamping Griftpark op zondag

De allerlaatste Buurtcampingdag is aangebroken, dat betekent opstaan en tenten opruimen. Waar lag die handdoek nou ook alweer?


Na het ontbijt is het tijd voor het dagprogramma. We beginnen met een ochtend rave van De Silent Disco Club in de centrale tent, Utrecht Natuurlijk leert ons hoe je kiezels kunt vilten, we spelen levend stratego en krijgen zangles!


Als de keeltjes zijn opgewarmd is het tijd voor de lunch. We hebben nog wat eten van de mega buurtbarbecue over en dus wordt de barbecue weer aangestoken. Tijd voor hamburgers, yes!


Om een uurtje of drie is het zover, we starten met de campingbingo! Ondernemers en inwoners uit de buurt hebben mooie bingoprijzen gedoneerd, hartstikke bedankt daarvoor.


Nummertje 63, nummertje 63… BINGO! De volle kaart klopt en de hoofdprijs (een super grote opblaas pauw) is eruit. Gefeliciteerd meiden.


Iedereen helpt mee met de afbouw, waardoor het lekker snel gaat. De camping loopt nu ├ęcht op zijn einde en we zwaaien elkaar uit. Bedankt voor jullie enthousiasme, gezelligheid en alle hulp!


En een dik applaus voor de campingbazen! V.l.n.r. Kathelyn Spanjers, Anne Rutten, Merel Kuilder en Jules van Batenburg. Tot volgend jaar!