Volgeboekt!

Helaas; de kampeertickets zijn de deur uitgevlogen en de camping is inmiddels volgeboekt! Om te zorgen dat De Buurtcamping knus (en veilig) blijft voor iedereen, letten we goed op de ruimte en het aantal kampeerplekken, hoewel we natuurlijk graag álle geïnteresseerden een plek zouden willen bieden!

Iedereen is gedurende het weekend wel meer dan welkom om langs te komen om mee te doen met het programma en/of mee te BBQ’en tijdens de Grootste BuurtBBQ van Utrecht, zaterdag 21 juli.

Heb je hier een vraag over, of wil je hééél graag op de ‘wachtlijst’ voor kampeerders, mail ons dan even op utrecht@debuurtcamping.nl

Kom dus vooral nog langs in het weekend van 20 t/m 22 juli en geniet van een minivakantie op De Buurtcamping Griftpark. Een weekend in de natuur, vol lekker eten en drinken, muziek, allerlei activiteiten en natuurlijk van het contact met elkaar in je eigen buurt. De Buurtcamping zorgt voor mooie ontmoetingen en draagt bij aan het buurtgevoel. Deelname aan het programma is gratis (ook voor niet-kampeerders) en mee eten is ook mogelijk, mail hiervoor naar utrecht@debuurtcamping.nl